En dag av återhämtning

Dagen har bestått av återhämtning. Det har varit lite mycket för mig och Sandrea de senaste dagarna. Har märkt det på hennes humör att hon är väldigt känslig speciellt när hon är trött. För hennes skull behövde vi en dag hemma.Ställde in mitt besök från boendestöd och bara lät oss vara idag.
På förmiddagen gjorde jag rent i köket, myste med Sandrea och sedan vid 12 la vi oss i sängen och i sängen stannade vi i tre timma. När vi gick upp igen la jag mig på golvet med henne och busade. Att få henne att skratta fyller mig med så mycket glädje.

Middagen är avklarad och nu sitter jag här med en kopp te och slå på ett avsnitt av Hawaii Five-O. Sitter och ser alla avsnitt i sträck. Gillar kriminalserier när det finns en story med karaktärerna och inte bara lösa fall. Stör mig att inte alla avsnitt av NCIS finns på Viaplay då det utspelar sig i samma värld.

Tror det är första gången på länge jag har njutit av att göra "ingenting" under en hel dag. Brukar alltid få ångest om jag tar det för lugnt men inte idag. Kanske krävs att jag ska ha intensiva dagar för att kunna njuta av lugnet? Välbehövligt var det minst sagt.

Gillar