En chans att känna mig händig igen

Tänkte jag skulle få en chans igen och känna mig händig. Bestämde mig för att montera ihop mina nya balkonghyllor. Hade lämnat framme verktygslådan så att jag var redo med skruvmejseln. Så taggad på att få skruva lite. Men vet ni?! Dessa hyllor var idiotsäkra. Var bara att veckla ut och lägga hyllan på sin plats. Blev nästan besviken för att det var så enkelt. Hade rensat på golvet för att jag skulle ha plats för att montera. Kanske bättre att det var enkelt än att jag skulle behöva ringa hit pappa igen...

Hyllor är köpta på Lidl

Kommer dock vänta tills vi kommer hem från Albanien innan jag sätter några växter på dem. Tror inte det kommer vara tillräckligt varmt ute innan vi åker. Har bland annat en tomatplanta som ska få flytta ut dit. Tänkte eventuellt ha en liten lykta på ena som just nu står på golvet där ute. Söta är dom iallafall och förhoppningsvis kommer det göra att balkongen känns mysigare. Leker med tanken att skaffa någon form av matta att kunna ha där ute.
Förra året investera jag inget i balkongen men i år känner jag för att göra den lite trevligare för att faktiskt kunna utnyttja den mera när jag varvar ner efter dagarna.

Gillar