Drömmen ger mig en påminnelse

God morgon från min hörna av världen! Hoppas ni har sovit gott. Jag bestämde mig för att unna mig själv sovmorgon men vaknade såklart innan åtta och höll på att småvakna innan klockan sex. Typiskt.
Idag har jag bestämt mig för att göra klart i mitt hem. Idag ska allt hitta sin plats. Sätter ner foten. Det är så att min underbara vän Petra kommer hit på fredag och då vill jag att det ska vara perfekt. Ska bara kunna slappna av och njuta av att hon är här och inte känna att jag skäms över något, tror dock att hon inte bryr sig om hur det ser ut utan det är nog mer mina egna känslor och tankar. Fast det är ju trevligt när ens hem ser ut som man vill.
Hade en mardröm om att Petra kom hem till mig, fast i drömmen bodde jag hos pappa tror jag men jag hade glömt att köpa hem det vi skulle äta och dricka så vi hade ingenting. Hade lite panik! Som tur var det bara en dröm och en påminnelse om vad jag ska handla på dagen på fredag.

Nu ska flyta på min positiva energi och få det jag hade tänkt gjort idag! Surfa på känslan under tiden den finns här. Önskar er en underbar dag!

Gillar