Dimmig dag

Huvudet känns dimmigt precis som den här dagen har varit. Kuratorn sa sist att jag ska komma ut ur hemmet och följa mina rutiner med det sociala livet. Nu går det rent ut sagt åt helvete.

Enzo får inte springa alls under tiden han medicineras så det är en månad och det betyder inga kompisdejter eller att ens springa själv. Förstår ju varför och att det är för hans eget bästa men att gå på hundträff har varit något socialt positivt för mig.
Babysången är inställd minst tre veckor framåt på grund av nya restriktioner som följd av spridningen av covid. Känns sjukt tråkigt för både mig och Sandrea. Även gudstjänsterna kommer vara utan folk, kommer endast sändas på youtube.

Jag ska försöka göra det bästa av situationen trots att det byggs upp lite ångest över det. Det har varit en perfekt mängd av socialt liv, lagom mängd som jag har orkat. Vet att jag inte mår bra av att ha för mycket tid hemma även om jag har fullt upp med Sandrea. Behöver komma ut och träffa andra vuxna för att må bra. Får försöka hitta något att fokusera på.

Gillar