Det har för tusan varit en bra dag

Sitter här med en kopp te efter en fylld dag och tänker "det har för tusan varit en bra dag".
Började med att fotografera under morgonpromenaden, mysiga hösten fångad på bild för all framtid. Sitter och redigerar under andra koppen med morgonkaffe samtidigt som jag ammar Sandrea. När vi slår oss ner i soffan ringer min styvmor och vi pratar om det där med provsmakning för barn då hon hade tittat på nyhetsmorgon och där kom det upp. Det blev att hon bjöd över oss på lunch. Efter att ha pratat om provsmakning bestämde jag att det var dags för Sandrea att få sin fösta provsmakning.
Mosade till en banan, ringde hennes pappa på videosamtal och sedan tog jag lite mosad banan på fingret och förde till hennes mun. Hon älskade det, om hela fingret hade varit doppat i banan hade hon ätit upp det. Så kul att hon gillade det.

Turen i barnvagnen hem till min pappa gick bra. Så fort hon såg träd ovanför sken hon upp som en sol. Känns som ett gott tecken, kanske blir hon en naturmänniska som hellre är ute i skogen än framför en skärm. Kan bara hoppas på att jag leder henne på det spåret.
Blev en fin lunch med min styvmor, bjöds på paj med broccoli och fetaost. Kaffe såklart efter maten. Under tiden jag var där ringde min farmor och jag bad om hjälp att sy om lillans pyjamas som har strumpor/fötter. Ta bort strumpdelen och sätta dit muddar istället. Eftersom dom i övrigt passar på längden och bredden är det så fånigt att behöva köpa nya bara för att fötterna har blivit för långa.

På vägen hem gick vi förbi Plantagen då jag hade tänkt att köpa kattgräs med kom istället ut med två små plantor till sovrummet och kom på kattgräset när jag kom hem. Vi gick även in på Ica också. Behövde lite färdig mat för dagarna då jag inte får ihop det med matlagning och lite till skitgörat för Sandrea och Apollo. Kom fram till att deras skitgöra är ganska dyrt. Tyvärr får jag inte tygblöjor att fungera annars hade jag velat använda det men det läcker för oss.

Känner mig otroligt nöjd med den här dag!

Gillar