Det är bara tillfälligt

God morgon mina sköna bönor! Hur mår ni idag? Själv känner jag mig på gång. Jag hade ett riktigt bra flyt igår och hoppas på samma känsla idag. Lyckades arbeta på tre inlägg var av 2/3 kommer upp idag och imorgon. Var länge sedan jag kände att jag hade en dag då allt kändes rätt och det är väldigt uppfriskande att en sådan dag. Det blir en påminnelse av att det jobbiga dagarna är tillfälliga och det behöver inte kännas jobbigt för all framtid.

Idag ska jag iväg till Fotografiska med R, var några år sedan jag var där sist och känner att det kan bli en grym utflykt. Det är något jag vi satsa mer på i år, uppleva mer kultur, lära mig mer om historia och andra liknande ämnen. Vill gå på museum, kanske se någon intressant föreställning. Helt enkelt lägga mina pengar på något som kan ge mig glädje psykiskt mer än fysiskt.

Det är torsdag och det innebär att helgen är runt hörnet. Vad jag vet nu är söndagen enda dagen som verkar fri. Imorgon är det ridning på morgonen, sen kanske jag har en träff med en vän (ser fredagar som helg), lördag är jag stallvärd på förmiddagen och sen ska jag iväg för att fira Petra som har tagit examen så det blir en mysig middag på Hermans. Så stolt över Petra!!

Vad ska ni göra under helgen? Kan ni också se fredagar som helg eller början av helgen?

Gillar