Den stora dagen | Flyttat

Igår var den stora dagen här. Dagen jag äntligen flyttade till min lägenhet.
Det har fått eka på bloggen av en ganska uppenbar anledning, flytten. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Jag har varit stressad, det har varit mycket att göra. Nu kan jag äntligen slappna av, iallafall till en viss del.
Själva flyttdagen flöt på fint. Hela min familj hjälpte till. Pappa och brorsan bar det mesta, jag försökte göra det jag kunde när jag inte hade Sandrea i famnen.
Vi har redan packat upp det mesta och håller på att organisera för fullt. Insett har jag måste rensa ut ordentligt bland mina kläder. Har kommit till en gräns då det svämmar över, det svämmar över då jag bor mindre nu. Så jag har att göra de närmsta dagara. Allt annat är det lagom mängd av som tur är.
Grabbarna uppskattar balkongen otroligt mycket. Idag har dom i princip bosatt sig där. Så himla härligt att ha en stor balkong. Jag har många idéer i huvudet för den balkongen. Plantor om jag vill ha och vad jag vill odla.
Sandrea verkar vara nöjd med vår flytt också. Hon sov i sin egna säng för första gången igår och sov halva natten i den också. Stor tjej som kan sova i en egen säng nu.

Nu ska jag låta allt ta den tid det tar men fokusera på att göra det hemtrevligt för oss.

Gillar