Dags att kolla synen

Från babysången igår

God morgon lördag! Hoppas ni mår bra idag! Vi är rätt taggade för dagen. Med lite tur och skicklighet får jag upp en video idag vilket jag tycker är kul. Tror jag hittade ett system igår för att få tid till att sitta och redigera samtidigt som Sandrea är vaken och pysslar med sitt.
Idag ska vi iväg med min pappa och få min syn kollad. Vill ha solglasögon med styrka och tänkte det var lika bra att kolla synen i samband med det så att jag inte köper och sen måste ha nya om något år för att min syn har ändrats. Tänker att det bli nya vanliga glasögon om det är så att min syn har ändrat. Två flugor i en smäll då. Ibland känns det som att synen har ändrats men är inte riktigt säker.

Solen skiner just nu och det känns hoppfullt för dagen. Får se om vi tar en liten förmiddagspromenad i samband med Sandreas tupplur. Skönt för både mig och henne att komma ut i friska luften. Ska redan nu förbereda lite inför att vi ska åka. Göra i ordning klämmisar att ha med oss. Köpte påsar från Twistandshake för att göra mina egna klämmisar. Tycker dom funkar riktigt bra, lite kladdigt att fylla på dem bara. Dom är tyvärr dom enda som gör sådana klämpåsar vad jag vet. Har hört lite negativa rykten om märket.
Misstänker att det kan bli en sväng till pappa under eftermiddagen. Brukar bli så när vi åker iväg på ärenden att vi sedan åker hem till honom för en fika.

Gillar