Dagens Look | Möte med kontaktperson

Hallå där! Hemkommen efter en träff med min nya och eventuellt tillfälliga kontaktperson och även min handläggare på soc. Först intrycket säger mig att det kan bli helt okej. Känns som en stabil människa och som har erfarenhet av att vara kontaktperson. Redan bestämt att imorgon ska vi åka och storhandla tillsammans innan mitt boendestöd kommer hit. Så skönt att jag kan få hjälp med det, nu ska jag bara kolla upp vad jag har i min kartong med skafferivaror och fundera på vad för maträtter jag kan tänkas göra närmsta tiden. Så recept och inköpslista blir kvällens uppdrag för mig.
Imorgon kommer boendestöd hit som sagt och känner lite smått panik över det just för att hemmet ser ut som ett bombnedslag, vilket är helt förståligt men ska försöka fixa det jag kan fixa idag. Köket ska snyggas till, även hyllan i mitt sovrum ska fyllas med böcker och ska även skapa plats under trappen så att jag kan få plats med kartonger där. Har sina fördelar och nackdelar att vilja maniska städa inför besök, varje gång jag får besök har jag tvångstankar nästan om att mitt hem måste vara fläckfritt och mår psykiskt dåligt om någon kommer hem till mig och det är stökigt.
Något som var kul idag var att klä på mig. Kände mig fräsch och snygg, både fysiskt och psykiskt. Det var länge se jag verkligen kände mig så, nog för att jag har piffat till mig men har inte riktigt haft den känskan 100% men nu kände jag det. Ska jobba för att det ska hålla i sig!
Jag har även utrymme i mitt rum att ta bilder på min outfit nu utan att jag håller på och ramla över saker och ting. Tänker att jag ska fortsätta hålla mitt rum ganska luftigt. Sen kommer kartongerna i bakgrunden försvinna såklart!

Gillar