Dagens Look | Ångestladdad för morgondagen

Sitter här ikväll och känner mig nervös och lite ångestladdad inför morgondagen. Ska sätta in en hormonspiral. Är sämst på att ta tabletter så en spiral känns som det bästa alternativet. Men fy vilken ångest jag har över att någon ska rota i mitt underliv. Speciellt i kombination med att det finns risk för smärta. Ska äta ordentligt och ta alvedon innan, order från barnmorskan.
Vet inte om jag hade varit lika ångestfylld om det inte vore för att jag har blivit utsatt för våldtäkter. Eller kanske är det normalt att ha någon form av nervositet inför det? Enda jag vet är att jag inte kan riskera att skapa ett syskon till Sandrea nu. Ännu ett barn i den här komplicerade situationen skulle inte vara bra. När allt är löst så kanske tanken går att tänka på. Men det får vara värt en obekväm stund hos barnmorskan.
Det ska nog gå bra. Min styvmor ska passa Sandrea under tiden och jag hoppas hon är sitt glada jag och somnar i vagnen i bästa fall. Uppdaterar er imorgon om min upplevelse.

Skjorta som ni sett tidigare som jag köpte från Carlings för 3 år sedan, jeans från Kappahl 4 år sedan och en t-shirt jag fick secondhand för 3 år sedan. Sjukt hur vissa kläder stannar kvar i garderoben efter att ha rensat så många gånger under de senaste åren. Då märker en vilka kläder som en verkligen uppskattar.

Gillar