Dagen kommer med nya utmaningar

God morgon mina sköna bönor! Hoppas ni mår lika fint som jag. Blev en liten senare start på dagen en jag hade tänkt. Fick försöka se till att Sandrea somnade om innan jag kunde sätta mig med mitt morgonkaffe. Nu sover hon så gott igen och jag kan ta min tid för mig själv här.
Tycker det är lite fascinerande när en går upp när det fortfarande mörkt ut och sedan ser man hur det blir ljusare och ljusare för varje minut som går. Helt plötsligt kommer dagen med nya utmaningar. Tänk att en aldrig riktigt vet exakt vad som kommer hända varje ny dag. Lite spännande att tänka att du får vara med om något unikt varje dag.

Fredag och det betyder att helgen är här. Funderar på vad jag ska hitta på under helgen. Höstmarknad i kyrkan som låter lockande och jag funderar på att gå på gudstjänsten på söndag igen. Vill som sagt utforska den där känslan som jag berättat om tidigare. Kyrkan är även ett perfekt ställe att hitta ett social sammanhang också vilket inte heller kan skada.

Pappa ska sätta upp hyllor hos mig ikväll då kan det bli aktuellt att få upp mina böcker under helgen. Jag har längtat efter att få upp hyllan, det har känts så naket på väggen ovanför min TV. Längtan efter mina böcker har funnits och suget att läsa om några har gnagt på mig väldigt länge. Ja jag är en sån person som kan läsa om böcker. När den hyllan är uppe då är det bara två saker som fattas av det jag har planerat ska in i lägenheten. Sedan är det "färdigt".

Nu ska jag lägga mig på golvet jag och göra min yoga innan lilla damen vaknar igen....

Gillar