Corona för mig är något som aldrig blir negativt

För många betyder namnet Corona något negativt på grund av det här viruset som sprids. Men för mig kommer det aldrig bli någon negativ koppling.

Corona för mig är hon som först fick bli drottningen över mitt hjärta. Min första stora kärlek. Första hästen som fick mitt hjärta att hoppa två varv. Hon var en sagohäst för mig. Med henne skapade jag minnen för livet som jag än idag känner lycka över.
Jag kunde stå hur länge som helst och klia henne i pannan. Hon hade aldrig något hyss för sig med mig. När vi galopperade stod världen stilla och det var bara hon och jag. När jag skulle hämta henne i hagen stod hon alltid fint och vänta på mig medan andra fick springa efter henne.

Kan komma på mig än idag, 16 år senare sakna henne och känslan jag hade inom mig när jag var med henne. Funderar ofta på hur det gick för henne, vart hon tog vägen. Tyvärr fick jag aldrig möjlighet att säga hejdå, fick veta att hon hade blivit såld en dag när jag skulle gå och hämta henne i hagen. Första gången mitt hjärta gick i tusen bitar.
En flugskimmel Andalusier som är den vackraste hästen jag någonsin mött....

Gillar