Chill Monday

God morgon! Åh idag är det en sådan dag jag har lust att bara ligga i soffan och mysa hela dagen. Titta på serie, dricka kaffe och te, dra täcket över mig. Låter som en plan håller på att formas för dagen. Måndagar är ändå utsedda som vilodag i det här hemmet.

Andra kannan med kaffe är klar så snart blir jag helt människa igen. Ska väl göra de vardagliga måstena som vanligt sedan kanske vi trotsar vädret och går ut och kastar boll med Enzo. Alltid kul att göra Enzo glad i form av bus.
Under veckan som kommer ska jag försöka skapa lite plats för mamma. Hon anländer till Sverige på fredag och kommer bo hos oss tills hon får tillträde till sin lägenhet. Kan vara bra med något utrymme att ställa väskan och lite av hennes saker. Ska försöka ge mig ut på jakt efter något inslagspapper, vill helst få tag på något som är helt av papper/kartong. Om jag hinner kanske jag lyckas slå in hennes paket innan hon kommer. Skulle vara väldigt praktiskt att få det gjort så slipper vi krångla och smyga runt när hon är här. Men vi börjar som vanligt med en lugn måndag och tar det där efter.

Gillar