Börjar veckan på stranden

I söndags eftermiddag åkte vi till mamma. Hon kom ner och hämta oss. Blev bästa starten på den här veckan. Vakna upp ute på ön och få gå ute i naturen på en morgonpromenad med Enzo. Efter förmiddagsluren för Sandrea gick vi ner till vattnet för att bada. Mest för hennes skull.
Det var väldigt långgrunt där vilket var perfekt för Sandrea men mindre för mig och mamma. Tyvärr när vi kom ut en bit fanns det en del sjögräs som jag har väldigt svårt för. Det var lika bra att jag inte bada för jag har blivit lite förkyld nu. Troligen samma skit som pappa och syrran fick. Men att få fika nere vid vattnet var inte helt fel. Vi alla njöt av den lilla utflykten. Dock var det inte så avslappnat som en kan tro. Ständig koll på en som tyckte det var bra idé att äta gräs.

Idag ska vi utforska en annan badplats som Enzo kan följa med till. Det ska vara lite stenigare där men vi har badskor. Om vi har tur senare kanske vi kan se lite kor som går från sin hage. Hoppas innerligt vi ser dem. Tror den lilla damen kan tycka det är kul.

Hur har eran start på veckan varit?

Gillar