Börja med mys på en stressig vecka

God morgon måndag! Startar den här veckan med mys på högsta grad. Olja i håret, te i min nya tekanna (gammal från pappa), börja läsa en ny bok samtidigt som jag har Sandrea vid bröstet. Lite grått och mulet ute så en mysstart på dagen skadar inte. Idag tar jag dagen som den kommer. Behöver vila upp mig lite efter den intensiva veckan och helgen som varit. Samla in mentala krafter inför den här veckan.
Dom enda måstena jag har idag är att själv duscha, bada Sandrea och tvätta. När det är gjort gör jag bara saker jag känner för. Om jag känner för att fortsätta rensa göra jag det annars lyssnar jag på kroppen till 100%. Det behövs dagar då en bara vårdar sitt inre och ger knoppen och kroppen en chans att komma ikapp.

Den här veckan är det mycket som ska göras. Imorgon ska jag träffa läkare i Strängnäs, japp Strängnäs för att jag inte kan få tid än på autismprogrammet i Huddinge än så då är det min gamla vårdgivare som fortfarande bär ansvaret för mig. Behöver ordna med nytt läkarintyg till F-kassan. Pappa ska hjälpa mig som tur att ta mig fram och tillbaka dit.
Under onsdagen har jag inget planerat men skulle vilja bege mig iväg för att köpa leksaker åt Sandrea och även försöka hitta en pajform. Sedan har vi torsdagen som är fullproppad, babysång på förmiddagen, vill försöka springa till Lidl efter för att spana i barnkläder, sen ska några komma för att titta på mina fönster och vill försöka hinna iväg till en föräldragrupp också. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop den torsdagen. Jag vill också någon dag gå till hundrastgården med Enzo. Känner mig redan stressad när jag tänker på veckan......

Veckans mål

  • Läsa lite varje dag - Jag har märkt att jag verkligen mår bra av mina lässtunder och kommer fortsätta med det.
  • Börja läsa för Sandrea - Fick lite böcker efter min styvsyster i helgen så nu vill jag börja läsa för Sandrea och hoppas på det kan bli en mysig rutin för oss.
  • Spela i en video - Har inte gjort en video till youtube nu på två veckor, känner att jag vill och behöver göra en. Arbetar med en nu men den kommer inte komma upp den här veckan men vill göra något för den här veckan.

Gillar