Bokmys

God morgon fina ni! Vet ni, jag gjorde i princip inget av det jag hade tänkt göra igår förutom att ta det lugnt. Både jag och Sandrea var ganska seg så vi spendera större del av dagen i soffan. Hon slumra i min famn medan jag satt och läste. Så skönt och behövligt. Är snudd på sugen att ha en sådan dag idag och också. Ska väl få lite gjort innan damen tröttnar men det är sådan väder då en vill mysa ner sig i soffan.

Trots att vi är på myshumör för hela slanten har jag ändå bockat av en grej för dagen. Gått och källsorterat på morgonpromenaden. Greps av lite panik och ångest när jag insåg att jag hade tappat en plastförpackning på vägen men som tur hitta jag den på vägen tillbaka och kunde slänga den i närmsta soptunna. Även om jag hade föredragit att den hade åkt med till källsorteringen var det bättre än att den ligger på marken och skräpar.

Innan vi kryper ner ska jag försöka ha en fotografering med Sandrea och försöka få någon hushållssyssla gjord. Bokmyset får bli en belöning för oss.
Har ni några roliga planer för dagen eller veckan?

Gillar