Böcker skapar ett hem

Bara för att jag bestämde mig för att göra det den här morgonen. Ta en promenad till hundrastgården, ta med andra koppen kaffe dit, ha både vagn och bärsele för att det skulle bli bästa förutsättningar. Jag möts av en väldigt grå tisdag. Regn och gråa moln. Jag har inget emot dessa gråa dagar som ingår med hösten men kan ju tycka att eftersom jag är ett stort fan av hösten borde jag få förtur med de dagar med bra väder när jag bestämmer mig för att göra något roligt med min lilla familj.

God morgon förresten! Eftersom vädret har andra planer för mig så får jag ta tag i lite måsten efter morgonpromenaden och sedan kan jag få spendera lite tid med Chefen. Fattar inte att jag är så fast i den här boken. Det var så länge sen jag verkligen fastna i en bok. Leker med tanken att skaffa mig ett bibliotekskort faktiskt eftersom jag verkligen har kommit in i läsningen nu. Dessutom ett väldigt bra sätt att inte behöva köpa nya böcker (miljövänligt) och ha färre saker hemma. I vissa fall kan det vara kul att äga boken då jag kan vara en sådan människa som läser om böcker, eller ett fall om vi ska vara ärliga. Twilight har jag läst om några gånger, hittills de enda böckerna jag har läst om. Kanske kommer läsa om dom böckerna när jag återförenas med dem. Just nu ligger alla mina böcker nerpackade i lådor i pappas garage i väntan på att jag ska få upp hyllor. Åh vad jag längtar efter hyllorna.
Det är något med böcker som också skapar en hemtrevlig känsla. Kanske är det för att mamma hade mängder med böcker och flera stora bokhyllor. Både gamla och nya böcker. Det skapade känslan av ett hem för mig.

Gillar