Bildbomb med Whippetgänget

Enzo lyste som en sol när han fick springa runt med kompisarna. Störst och äldst i gänget.
Två pojkar var betuttad i honom vilket hann fann lite irriterande. Dom var som flugor han försökte vifta bort men som hela tiden kom tillbaka. Lite roligt var det att se.
Jag hade med mig kameran för försöka få till en bild till våran grupp på facebook och en bild blev det. Det var lättare sagt en gjort att få bild på alla dessa yrväder samtidigt. Krävs lite finess för att fota dessa snabba hundar. Tycker ändå att jag lyckades rätt bra. Älskar bilden längst ner på Enzo, lyckan han utstrålar värmer hela mitt hjärta.

Precis innan vi skulle bege oss kom det ett par med två salukis! Blev väldigt förvånad. Whippetgänget hade redan kört slut på honom och han hade börjat halta lite lätt så han sprang inte mycket med dom två tyvärr. Tassen som han hade en böld på för ett par veckor sen är tydligen inte riktigt helt bra än, får avvakta lite och se om det blir bättre eller sämre.
Hoppas på att vi får träffa dom salukikillarna igen, Enzo behöver någon i sin egen storlek att leka med också även om vårt whippetgäng är otroligt härligt.

Gillar