Behöver någon som lyssnar

En mystisk morgon med dimma bland träden utanför min lägenhet. Vaknar upp och känner ett lugn. Mår lite bättre än vad jag har gjort under veckan som varit. Inte helt hundra än. Ska kontakta vårdcentralen idag för behovet av att prata av sig med en opartisk person finns. Kanske har dom en kurator? Känner att jag behöver någon som lyssnar på allt jag säger, ger konstruktiva råd och som inte inflikar och vänder samtalet till sig själv. Vill ha en stund där allt handlar om mig och mina behov.
Blir stolt över mig själv när jag kommer till insikten att jag behöver träffa någon för att lätta på trycket i hjärnan och hjärtat. Att ha kommit så långt i mitt arbete med mig själv där kunskapen om vad som händer när alla tankar och känslor trycks undan faktiskt används. Mitt lugn idag kommer ifrån att jag har den kunskapen och vet att alla jobbiga tankar och känslor inte varar föralltid.

Veckans mål

Satsa på en bra morgonrutin.
Jag började förra veckan men yoga på morgonen när jag var uppe ensam under de tidiga timmarna. Något jag vill fortsätta göra. Kanske till och med skippa bloggen det första jag gör bara för att ha en helt avslappnande start på dagen.

Fortsätta lyssna på kroppen.
Att lyssna på min kropps behov är otroligt viktigt. Släppa alla måsten och bara ta en stund och göra precis den en känner för. Förra veckan var jag ganska duktig på det och den här veckan vill jag fortsätta göra det.

Fota & vara ute
Går lite ihop. Jag vill vara ute mera och även skapa konst av naturens under. Suga upp höstens färger på alla tänkbara sätt. Ha med mig kameran, antingen lilla med mina bra objektiv eller systemkameran på våra promenader. Låta hösten ge mig inspiration och kraft.

Gillar