Bättre än igår

God morgon måndag! Hur mår ni idag? Med mig är det bättre än igår. Efter att Petra åkte fick jag en rejäl dipp och hela gårdagen var jag orkeslös. Tack och lov berättade jag för min mamma om hur jag mådde så nu är det bestämt att hon kommer till mig på torsdag och stannar ett tag. Jag är så tacksam för det.

För att må bättre har jag försökt att ta avkopplande bad. Testade den dyra och fina badbomben från Lush. Känner mer att det var en cool effekt men det kändes inte så mycket annorlunda för hudens skull. Men det var kul att testa iallafall.

Jag ska snart bege mig iväg till parktiken. Dag nummer 2 för min praktik. Lustigt att jag kände mig stressad igen inför praktiken men när själva dagen är här då blir det en annan inställning i mitt huvud. Kanske är det för att jag idag vet att mamma kommer på torsdag och är fokuserad på det eller för att jag generellt blir stressad inför att ge mig iväg och sen när dagen är här då blir jag mer motiverad?
Ska ta med mig kameran idag och ska fråga om jag får ta bilder på dom vackra hästarna. Vill verkligen träna på att fota hästar, dom blir så vackra på bild och vill lära mig att göra dom rättvisa med kameran.
Önskar er en härlig måndag och en bra start på den nya veckan!

Gillar