Årliga klippningen av häcken

Idag var det dags för den årliga klippningen av häcken hemma hos pappa. Om jag inte hade haft Sandrea hade jag varit med och krattat ihop allt men istället var vi moraliskt stöd. Det är nästan som en familjegrej att klippa häcken varje år. Vi hjälps åt. Pappa kör med maskinen och vi som är där hjälper till att kratta ihop allt.
Sandrea satt nöjt med en gren från häcken som hon hade snott från sin kusin. Men lite besviken blev hon när jag tyckte att det var dumt att äta bladen. Vi har olika åsikter om vad som är lämpligt att stoppa i munnen helt enkelt.

Blir alltid extra gott fika då. Syrran och hennes barn hade bakat kladdkaka dagen till ära. Himla gott. Fick mitt fika för mig själv för vi passade på när lillan låg och sov. Sedan beställde vi pizza till lunch. Svensk pizza hade jag minsann saknat under vår tid i Albanien. Den där är inte riktigt lika god som den vi har här i Sverige.

Efter lunchen bestämde jag att det var dags för att traska hemåt. Mitt humör började ändras och kände att jag behövde tid för mina tankar och känslor. Egentligen kanske det hade varit bäst att stanna kvar för att undvika de jobbiga känslorna så mycket som möjligt. Men ibland kan det vara hälsosamt att ta tag i dem också.

Gillar