Apollo använder hennes säng mer

God morgon! Måndag igen. Hoppas ni har sovit gott och laddade inför en ny vecka. Kan nog säga att jag har gjort det och känner mig rätt utvilad Tog ett tag att få Sandrea till ro men när hon väl somna då däckade vi båda ordentligt. Hon somna tyvärr inte i sin säng men jag tänker inte ge mig. Jag ska få henne att sova där på nätterna. Hon ligger korta stunder för att sen vakna. Apollo använder hennes säng mera flitigt än vad hon gör just nu.
Vi har precis kommit in från morgonpromenad. Jag sitter med en iskaffe och hon sitter och snuttar på tutten. Vi har haft en sån där perfekt morgon. Hon har varit glad och vi kom iväg på morgonpromenaden strax efter klockan åtta. Mitt mål är att komma iväg innan nio så om vi kommer iväg vid åtta är det ännu bättre. Tacksam för att Enzo är så tålmodig.

Idag är planen att avsluta en video som jag har börjat spela in och kanske påbörja en till, sen inväntas matleverans från mathem och därefter ska vi iväg för att köpa något jag kan använda för att skölja lilla tjejens näsa. Sandrea har blivit lite täppt i näsan så det är en prioritering att gå till apoteket idag.

Gillar