Allt går fel | Dagens Look

Secondhand | Både topp och piratbyxor är märket Weekday

Idag har varit en sån där dag som har varit extra kämpig. Saker och ting har liksom gått fel. Dock var början av dagen rätt bra. Öppna paket från Sellpy med lite godingar inför hösten och nu slutet av sommaren. Så det var ju en trevliga start. Men sen när jag kom till pappa börja det gå lite fel.
Hällde kaffe utanför termosen och ner på golvet och skåpen. Tack och lov missade jag mig själv. Redan där var jag på väg att börja gråta. Glömde regnskyddet till vagnen hemma så när vi gick hemåt bad jag för att det inte skulle börja regna. När jag står inne på affären börjar det regna för pappas fru ringer mig och informerar men som tur kunde pappa hämta och köra hem oss. Så den delen gjorde inte så mycket. Väl hemma var planen att göra burek (albansk paj) för första gången själv. Hade sett hur svärmor gjorde och själv fått testa lite. Det blev totalt misslyckat och vi fick gå hem till pappa och äta. Sist men inte minst skakade jag ut ersättning på golvet när jag skulle göra en flaska åt Sandrea som hon sen inte ville ha.

När en redan är lite skör blir den här typen av motgång mycket större än vad dom är. För mig kändes det som dagen förstördes när pajen blev helt fel trots att vi faktiskt hade det trevligt hos pappa. När en nu tittar tillbaka på dagen så är det egentligen inte något stort att hänga upp sig på. Men i stunden rasar allt samman.

Gillar