Allergisk mot mjölkprotein

God förmiddag mina sköna bönor! Hur mår ni idag?
Jag börjar känna att tröttheten börjar komma över mig. Det har varit en intensiv vecka och kroppen vill krascha. Tillåter mig själv att ta det lite lugnt och ge mig själv egentid. Har gjort det mesta när det gäller att packa upp saker. Det som är kvar kan jag inte göra än. Behöver sätta upp bokhyllor och skåp, det ska även ordnas en form av lösning vid TVn. Ger mig en klapp axeln för det jag har lyckats med under den här veckan och tacksam för hjälpen jag har fått från min familj.
Igår gick jag och Sandrea till vår nya BVC för att kolla upp att allt går som det ska och ge henne sitt första vaccin. Nu är min tjej 54 cm lång och väger 4,4 kilo. Hon gör allt som hon borde göra. Första vaccinet var skulle ges oralt och hon klunkade i sig det utan problem. Hon skötte sig så fint. Dock har hon en irriterad rumpa så jag fick tips om en salva jag kan köpa och idag kommer det skrivas ut mjölkersättning åt henne.
Under veckan innan flytten fick Sandrea utslag i ansiktet som inte var hormonprickar, det var troligen allergi mot mjölkprotein och då skulle jag testa en annan ersättning som jag fick köpa på apoteket. 280 kr för 400 gram och en sådan burk räcker 2-3 dagar. Hon har redan ätit upp tre burkar. Som tur blir det billigare eller nästan gratis när en får det på recept. Jag ska också skippa mjölkprodukter helt då jag ammar henne också eller pumpar men det gör inte mig något då jag ändå ska återgå till en vegansk livsstil. Så fort hon fick lite salva och ersättningen byttes ut blev hennes ansikte mycket bättre. Det har helt klart varit värt dom pengarna!

Gillar