All kraft har försvunnit

Varit iväg på lekträff med Sandrea hos en bekant från babysången. Var så kul att själv att få lite socialt liv samtidigt som Sandrea hade en kompis att leka med. Kunna faktiskt avsluta två koppar kaffe och fika utan att det är någon som avbryter eller försöker sno mitt fika. Kunna prata om mammaproblem och livet allmänt. Känner verkligen att jag behöver "hitta" nya bekantskaper och gärna andra mammor. Detta var verkligen ett positivt steg i rätt riktning när jag tog modet till mig att höra av mig till henne.
När vi kom hem fick jag klagomål från Apollo. Mjau, mjau, mjau. Alltid när jag kommer hem gör hans och blir alltid lika nervös över att han ska väcka henne. Men men sånt är livet med katt. Eller livet med Apollo.

Av någon anledning gick musten ur mig. Vet inte om det beror på att jag äter för dåligt eller om det är trötthet men all kraft har försvunnit. Kände mig skakis och illamående på vägen hem. Trodde först att det var en panikattack på gång. Lite obehagligt när kroppen blir så. Har parkerat mig själv i soffan och ska läsa lite i väntan på att Sandrea ska vakna. Håller på och tar mig igenom Dracula. Sedan blir det matlagning. Nåt så enkelt som omelett.

Hur har eran dag varit hittills?

Gillar