Taylors Andra Liv

När jag blev mamma skedde en förändring. Jag påbörjade ett nytt liv. Mitt andra liv. I takt med att jag blev säker i rollen som mamma blev jag säkrare i mig själv. Såg världen på ett nytt sätt och börja upptäcka mig själv från ett annat perspektiv. Jag är inte den jag var innan. Jag har förändras och fortsätter att utvecklas till den person jag är menad att bli.
Därför har jag valt att byta namn på bloggen till Taylors Andra Liv. Känns mer passande i den platsen jag är idag och resan som jag befinner mig på. Livet verkar vara en ständig resa eller hur?

Gillar

Kontroll hos BVC för blivande tvååring.

God morgon! Hur är det med er? Jag mår rätt bra. Lite trött men det ingår i vardagen. Igår var vi på BVC för Sandreas för kontroll, hon bli två snart så det var dags igen.
Det var inte ett helt fläckfritt besök. Jag och Gubbe hade lagt märke till två saker med henne som vi tog upp. Dels att hon skelar lite med ena ögat och sköterskan höll med om det och skulle skicka remiss till en ögonklinik. Sedan har hon två små kulor under hakan som vi var lite fundersamma över. Visste att hon hade slagit i sig där för någon månad sedan som kunde vara orsaken. Sköterskan höll med och sa att det kunde vara brosk eller små knutar. Vi ska hålla koll på det, om dom växer eller om dom inte försvinner ska vi kolla upp dem.
Som vanligt skulle hon vägas och mätas. Växt på längden hade hon gjort. Nu är hon hela 87 centimeter lång. Dock hade hon inte ökat något direkt i vikt. 13 kilo ligger hon på vilket var ungefär samma vikt hon hade sist för ett halvår sedan. Det var inte alarmerande men eftersom hon hade lite hull att ta av men vi bokade in en ny träff efter sommaren för att se om hon börjar öka i vikt igen och lägger sig på kurvan igen. Säkra före det osäkra.
Förutom dom delarna gick allting strålande. Som vanligt var hon otroligt duktig under besöket. Jag är inte så orolig över det som tog upp. Mest dom där kulorna som snurrar i bakhuvudet. Säkert ingen fara.

Gillar

En härlig lördag.

Dagen har bjudit på ett härligt familjeliv. En sån där dag då allt flyter på som det ska. Inget onödigt bråk med Sandrea. Fått träffa min familj och fira min pappa och ge present till både honom och min styvmor. Deras reaktion var fantastisk. Inte va dom väntade sig. Gubben, jag och min bror gick ihop och gav dem ett presentkort på spa. Jag såg till att det skulle räcka till minst en varsin massage på 50 minuter men de får såklart välja något annat om så önskas. Såg på pappa att han tyckte det var för mycket men vi kände att både han och hans fru var värda det efter allt slit dom har gjort, speciellt för mig och Sandrea. Skulle inte ha möjligheterna till ett stabilt hem utan dem. Vi alla hade trevliga timmar där.

Nu sitter jag ensam. Skönt faktiskt. En stund för bara mig. Sandrea är i sängen och Gubben är iväg med en kompis för att hämta mammas bil. Får rå om mig själv på bästa sätt. Min diffuser är igång med min favoritblandning till kvällen. Bergamott, cederträ och kanelblad. En kall öl. Snart åker skålen med chips fram och jag ska bänka mig i soffan en stund. Titta på en serie eller film som inte passar när jag sitter med Gubben.
Tycker vi har en fin balans. Jag är i behov av att få vara själv ibland och han är i behov av att få träffa sina kompisar. På så sätt matchar det väldigt bra när han ger sig iväg för att umgås med sina vänner. Då får jag tid att komma ikapp med mig själv eller göra det just jag känner för.

Gillar