Utvecklingssamtal

Hej måndag och ny vecka. Började den här veckan med första utvecklingssamtalet. Samtalet var via teams så Gubben/pappa kunde vara med från Albanien. Vet ni, fanns inget negativt att säga om Sandrea. Inga svårigheter i något. Framåt och lär sig snabbt! Pedagogerna tycker hon är en rolig och härliga tjej som är smart. Duktig mer språket, social och följer alla rutiner. Pedagogen vi pratade berätta något otroligt lustigt, att om någon blir arg och kastar ifrån sig saker då springer hon och hämtar saker och försöker ge tillbaka dem, pedagogerna får då säga åt Sandrea att låta barnet vara ifred för att barnet är arg. Vi är två stolta föräldrar!

I övrigt har det varit en rad av känslostormar, allt från irriterande grannar till att vårdcentralen inte vill hjälpa en. Har nog aldrig varit så otrevlig mot en människa i telefon, men när dom ena veckan säger att återkomma på fredagen och man återkommer in för än på måndagen efter och dom vill inte ta emot en då blir jag irriterad. Ska dock fokusera på att ha en trevlig eftermiddag. Hade feber igen i helgen så kunde inte gå till farmor men ska dit i eftermiddag med Sandrea. Ska bli mysigt.
Förutom att jag har börjat dricka mera vatten har jag insett att jag måste lägga om min kost. Tror att saknade av galla gör att jag är dålig i magen väldigt ofta. Magen har nog inte tyckt om den bullbakande mamman bland annat så måste verkligen se över vad vi äter i veckorna. Har iallafall ingen lust att söka vård för det.

Hur är din start på veckan?

Gillar

Blommorna var vackert upplagda.

God morgon! Måste börja med att visa upp det fina jag har köpt från @jennilenita från hennes fina lilla webbutik. Köpte två saker till men det ska födelsedagspresenter så vill inte visa upp det ifall personen ser det. Men åh vad vackra dessa är. En liten fin bricka jag ska ha till mina rollers och en mindre för att ha kaffemuggen på. Allt är handgjord och varje vara är unik. Ville köpa något som var mer personligt och såklart stött denna fina kvinna som jag har följt i så många år.

Begravning igår var fin. Jobbig men fin. Blommorna var vackert upplagda. Pastorns tal var lättsamt och en kunde skratta lite. Kände inte endast sorgsna känslor. Tycker så synd om min farmor och kändes fint att kunna vara där och stötta henne. Under fikat var jag tvungen att springa och hämta Sandrea men kollade om jag kunde komma tillbaka med henne och det kunde jag. Farmor verkade uppskatta att jag kom tillbaka med henne. Hon tycker om Sandrea så mycket.
Efteråt åkte vi hem till pappa och hade fredagsmys. Beställde mat, satt uppe sent framför TVn. Sandrea fick till och med bada i badkaret där. Sedan satt vi i soffan och såg På Spåret. Vi kom inte hem för än vid halv tio och då somna Sandrea snabbt för en gångs skull. Blev en händelserik dag för henne.

Idag är det lite baksmälla av känslor. Men ska ta mig igenom dagen. Måste ge mig iväg på eftermiddagen med Sandrea. Ska åka iväg och hämta ut euro, köpa en liten kaffepress att ha med mig och sist med inte minst hämta ut paket och handla inför middagen. Nu under förmiddagen tar vi det bara lugnt.

Gillar