Gott Nytt År!

Gott nytt år kära ni! Året har varit ett äventyr. Med och motgångar som vanligt. Ett inlägg med höjdpunkter från kommer och lite andra inlägg som är relaterade till året som varit.
Vår plan för nyår blir inställt då jag är sjuk. Troligen någon konstig magsjuka. Var inne på närakuten igår för att jag hade så ont i magen men allt visade på magsjuka. Det som är konstigt är att ingen annan är sjuk, därför misstänkte vi inte det. Om jag skulle bli för matt och trött måste jag och in för att få dropp och om det fortsätter i en vecka måste man utreda saken vidare. För att inte riskera att någon annan blir sjuk är vi hemma. Kanske blir jättebra och mysigt det också.

Hoppas ni får ett fint nyår och en bra start för det nya året!

Gillar

Förrådet.

På något sätt lyckades jag ta mig igenom förrådet.

Somnade runt två i natt tack vare min underbara dotter. Tanken var från början att lägga mig tidigt för att orka med dagens projekt som var förrådet. Gå igenom för att se vad som kan slängas, rensa ut barnkläder som ska tillbaka till en kompis och såklart organisera lite för att skapa bättre ordning.
Gubben hade inte så höga förväntningar på att jag skulle orka med det med tanke på natten men jag tänkte om det inte sker idag lära säkert Sandrea vara sjuk imorgon så att det inte blir gjort. Det var bara att ta tag i det. Tog mig drygt en timma. Tack och lov var det grovsorterat redan och behövde bära ut det som ska till soptippen och organisera upp barnkläderna som ska vidare. Gick igenom lådorna lite snabbt för att se om det var något som skulle kunna åka vidare. Lite smått och gott kunde få säga farväl. Så fort vi har lämnat iväg alla barnsaker kommer det se riktigt bra ut i förrådet. Har till och med lagt mina studiolampor på en mer tillgänglig plats ifall jag kommer igång och filmar mer så kan jag smidigt och enkelt gå ner och hämta dem.
Tog också upp mitt tyngdtäcke i hopp om att det ska hjälpa mig med sömnen. Nu när Sandrea inte sover med mig längre på samma sätt som tidigare kan jag faktiskt använda det utan att oroa mig för henne.

Nu är jag helt slut och kommer troligen ligga raklång i soffan tills det är dags att hämta Sandrea. Vila behövs verkligen nu. Har redan en kanna te här.

Gillar

Tillbaka till vardagen.

Måndag och tillbaka till vardagen. Julhelgen är förbi och nu inväntar vi nyårshelgen. Personligen känner jag som det är dagen efter. Otroligt trött. Fyra intensiva dagar. Igår var vi på Mall of Scandinavia för att försöka hitta något vi ville ha eller behövde för våra presentkort. Sedan hämtade vi hem Apollo som varit hemma hos min storebror sen i onsdags. Den här gången hade han tydligen haft lite separationsångest och gnällt väldigt mycket. Typiskt nog gick det över sista natten där.
Så idag är det vilodag kombinerat med måsten. Fick ett ryck och snyggade till hallen. Gillar inte att bara sitta en hel dag konstigt nog. Kanske borde träna på det. Snart är stunden för mig själv över och ska gå till förskolan och hämta Sandrea. Hittar nog ny energi då. Vi ska gå hem till morfar och åka pulka. Han har lagom branta backar på tomten för henne. Passa på när han är ledig att mysa lite hos honom.

Hur har eran julhelg varit?

Gillar