Slappar av | Fredagslistan

Ungefär sådär jag känner jag mig. Trött och seg. När jag kommer ut till mamma och får komma i kontakt med naturen slappnar jag av. Att bli avslappnad är både på gott och ont. Kommer i kontakt med min känslor på en djupare sätt och då bildas en klump av ångest för jag vet inte riktigt vad jag känner för det blir för mycket på en gång. Försöker ta djupa andetag och bara andas in lugnet som finns här ute. Vet egentligen va det beror på. Den jobbiga situationen vi befinner oss i.

Idag är det valborg och vi får se ifall det blir någon brasa här på ön. Verkar vara något som bestäms i sista minuten vad jag har förstått. Tror vi kommer att gå förbi och titta om det blir av. Har inte sett en eld sen 2018 tror jag så skulle vara kul. 2019 gjorde jag inte det för att jag inte hade lust att gå själv för att titta och förra året blev inställt i Mariefred på grund av pandemin om jag inte minns fel.

  • Tagit en paus från vardagen
  • Umgåtts med Enzo
  • Fotat naturbilder
  • Sandrea fick fina födelsedagspresenter av sin mormor
  • Fått se Enzo busa och spring i fårhagen
  • Hittat fina platser att promenera till
  • Gick förvånansvärt bra att åka bil med Sandrea till mamma
  • Slappnat av och släppt alla krav
  • Myst med mamma

Har ni ljusglimtar från veckan?

Gillar

Vi njuter

Tänkte bra titta in och ge en uppdatering. Vi njuter. Slappnar av och kopplar bort lite. Precis vad som behövs. Släpper kraven och gör exakt det vi känner för. Semester innan semestern. Får umgås med mamma och Enzo på bästa sätt. Slappa framför TVn när Sandrea sover och vara ute i naturen när hon är vaken. Eller så busar vi en massa.

Uppdaterar när jag uppdaterar. Dagarna ser in så annorlunda ut här. Mest samma sak varje dag fast det är väldigt mysigt.

Gillar

En ovårdad hund och en bror som fyllde 30

Vilken kylig helg det har varit! Vårtecken på marken men inte i temperaturen. Typiskt när en ska ut och gå med Enzo. Japp Enzo är här på besök och idag ska vi åka med mamma upp till ön. Det är så mysigt att vara med honom igen. Har saknat våra promenader och mysa in oss.
La upp en bild på Enzo på min facebook och då har hans uppfödare mage att skriva att han ser ovårdad ut på grund av sitt lurv han har fått sen jag kastrerade honom. Sättet hon skrev det på var så respektlöst. Varför plåga honom med att ta bort den extra pälsen om han inte mår dåligt av det?! Blir irriterad på uppfödare när hunden inte duger bara för att dom inte ser ut som en utställningshund och hundar duger inte om dom inte passar för den ändamålet. Personligen älskar vi att han är som en nallebjörn.

Min storebror fyllde 30 igår så vi var över till pappa för att fira honom. Bjöds på god mat och skratt. Brorsan fick en tavla med Apollo som vi beställde. Apollos huvud inklippt på en gladiators kropp. Lite kul koncept. Sandrea var såklart finklädd dagen till ära och fick ha mitt gamla hårband som hon blev så fin i.
Helt klart en bra helg förutom lite (läs: mycket) irritation. Nu ska vi försöka ta oss samman för att sedan ge oss iväg till mamma.

Gillar