Morgonfrisyr

Bilder från igår när Sandrea hade en otroligt söt morgonfrisyr.

God morgon! Idag vaknar jag upp och är förväntansfull. Mina pojkar kommer hem igen. Nyfiken på hur Sandrea kommer reagera på att träffa dem igen och hur dom kommer reagera. Kommer dom bli glada över att se oss igen? Dom har båda haft det väldigt bra under tiden vi var borta.
Sa till mamma att du kommer hit på egen risk eftersom jag inte har fått ett nytt test än. Förhoppningsvis får jag ett test på måndag så att det bli avklarat. Vill gå och hälsa på min farmor som fyllde 90 i tisdags. Vi var med på videosamtal då.

Ska strax sätta fart och städa av hemmet lite snabbt inför att grabbarna kommer. Dammsuga och torka av ytor. Både jag och min bror är lika på det sättet. Städar för djuren. När Apollo skulle komma storstädade han inför hans besök. Om jag skulle ha kommit kanske han hade dammsugit....

Gillar

Min kärlek

Vi har haft en sån där perfekt dag. Gått i solstrålarna och njutit. Var länge sen jag såg solen i Sverige. Mötte solen i Albanien men innan dess var det rätt grått. Kan vi gå mot ljusare tider nu tro? Våga hoppas på vår kanske?
Vi gick till en lekpark när oss där det finns får. Sandrea vinkade glatt åt fåren som gick där och beta. Hon var artig och sa hej till en familj som också gick för att titta på dem. Jag njöt av kaffe som jag tagit med mig i min termos. På vägen hem somnade damen så jag fick tvätten vikt iallafall.

Under eftermiddagen gick vi en till sväng och källsortera. Väl behövligt då det hade blivit väldigt fullt i den kassen. Även då somnade hon och jag gick runt med ett leende och lyssnade Shirley Clamps Min Kärlek. Tänkte på gubbis. Klassiskt för mig.

Gillar

Solen skiner

God morgon! Inga morgonord idag men en glad dotter och en kopp kaffe är inte dum. Förhoppningsvis får jag mitt sista hemtest idag och även det är negativt. Beställde det igår. Testade mig i måndags och det var negativt.

Solen skiner vackert idag så tänker att jag och Sandrea ska ge oss ut på en långpromenad så fort jag vet om och när mitt test kommer. Fick en termos igår av pappa så nu kan jag ta med mig kaffe när vi ska ut på längre äventyr som att gå till hundparken med Enzo. Gjorde en större kanna med kaffe och hällde ner i termosen nu på morgonen så slipper jag brygga lika ofta. För det går inte att förneka att kaffe är väldigt nödvändigt för en mamma....

Dagens att göra
  • Ordna upp i hallen
  • Vika tvätt
  • Tvätta

Idag ska jag fortsätta ordna upp lite mera hemma. Snygga till i hallen framför allt. Vill satsa på att inte ha så många jackor upphängde vi hatthyllan för att slippa att det ser rörigt. Finns en plan att skaffa någon bänklösning som skohylla inom snar framtid. Skulle vilja byta ut hatthyllan men den kom med lägenheten och pappa min är inte för pigg på att göra allt för stora förändringar med lägenheten eftersom jag inte kommer bo här för alltid. Men vill gör en bänklösning då det kan bra för Sandrea när hon ska börja klä på sig eller jag ska hjälpa henne när hon sitter.
Tvätten är ju alltid en never endning story. Har varit rätt duktig på att hålla undan sen jag kom hem men det där med att ta sig tiden att vika är en annan historia.

Gillar