Sliten och lite stressad

God morgon! Hur är det med er? Själv känner jag mig ganska sliten och lite stressad. Två dagar kvar tills vi åker, planerar att sova hos pappa imorgon tills på lördag. Vill få så mycket gjort nu de sista två dagarna innan vi åker. Göra fint hemma så att det ser trevligt ut när vi kommer. Rensa då jag har heller inte hunnit rensa nånting den här veckan. Kanske kan få tid till det när mamma kommer idag. Hon ska komma och lämna Apollo och hos min bror och sedan imorgon åker hon iväg med Enzo.
Om jag inte hinner rensa så är jag ändå nöjd med prestationen jag har gjort, kanske blir så att jag tar igen när vi kommer hem. En ska ju må bra av rensningen och inte känna sig stressad.

Sandrea har nu fått börja använda sin gåstol och hon älskar den. Lyckan är total när hon får gå runt och tuta med den. Den kan ju låta en massa och den här mamma kommer snart bli tokig på dessa ljud, men vad gör en inte för sitt barn? Hon börjar sakta men säkert få till det att vandra runt i den.

Det lär väl bli en form av bloggpaus medan vi är borta. Uppdaterar när jag kan och har tid över och för mig själv. Om jag inte tittar in innan vi åker så får ni ha det så bra! Hörs när vi är hemma igen!

Gillar

Minimalismutmaning | Vecka 4

Dag 18: En kartong, två sminklådor, fyra barnkläder, en sminkväska, två läppstiftshållare, två skjortor, fyra BHar, två bandanas
Dag 19: Tre tights, en sminkborste, två jackor, en film, ett kvitto, fem skedar, sex knivar
Dag 20: En t-shirt, sex gafflar, sex skedar, två te-silar, en plastskydd, en äggdelare, ett babygym, en ångsterilisator, en glögg
Dag 21: 210 bilder
Dag 22: 220 bilder
Dag 23: 230 bilder
Dag 24: 240 bilder

Nu börjar det bli svårt att rensa här uppe i lägenheten. När jag inte hittade fler saker att rensa ut bestämde jag mig för att rensa i datorn men det skulle bli för lätt att bara rensa 20 bilder om dagen. Bestämde att 1 sak motsvarade 10 filer/bilder i datorn. Började då gå igenom mapp för mapp. I vissa fall försvann hela mappar då det var bilder som inte höll måttet eller snabba bilder jag hade tagit till bloggen som inte vad någon idé att spara på.
Det som var mest tillfredsställande den här veckan var besticklådan. Blev en sån skillnad av att rensa ut besticken som jag faktiskt inte njöt av att använda. Känn som det blev mindre kaos i den lådan och trevligare att öppna.

Under vecka 5 ska jag ge källaren en omgång och vi får se om jag lyckas rensa ut resten av allt då. Spännande att se om jag lyckas med utmaningen. Kommer ge min dator en till omgång där en fil motsvarar tio saker. Ska även gå igenom min mail.

Gillar

Ploga genom snön

Bilder från helgen när snön hade smält undan men nu är snön tillbaka i all sin härlighet.

God morgon! Snön kom tillbaka med ett pang igår och det var ett rejält träningspass att ploga sig igenom den med barnvagnen. Hann tacksamt nog gå till hundparken på morgonen innan det blev ett totalt kaos. Snön hade börjat fall när vi var på väg så det blev inte den mysigaste promenaden dit men det gick.
Blev ingen handling igår då jag var helt slut efter att har promenerat hem till pappa. Slutade med att vi fick skjuts hem så vi slapp ploga oss fram i snön men det betyder att jag måste gå och handla idag åt oss. Sedan ska jag försöka skriva klart lite inlägg om tiden och energin räcker.

Senare idag kommer min uppdatering om hur vecka 4 av rensning var. Ännu har jag inte givit vika. Är hoppfull om att jag kommer att lyckas rensa ut all jag vill rensa ut. Ska bara få iväg allt så att det återvinns på ett lämpligt sätt. Väntar på påsar från Sellpy, hade hoppats på att få iväg dem innan jag åker men just nu verkar det inte som det. Får ta tag i det när jag kommer hem om inte annat.

Vad har ni för plan för dagen?

Gillar