Som ett vitt puder

God morgon, god förmiddag! När jag började vakna till på morgonen såg jag hur det snöa ute. Hoppades nästan på att vakna upp till ett vitt landskap men så mycket tur hade vi inte. Lite snö syns på marken fast mest som lite puder. Sådan skön känsla att gå ut när det är någon minusgrad ute, luften bli friskare. När det blir kallare och kallare kommer Sandrea mer och mer förvandlas till en liten eskimå. Än så länge klarar hon sig med åkpåse och nån tjockare tröja.

Måndag och det betyder vilodag/bara göra måsten. Ny säsong har kommit ut av Virgin River så vi ska mysa ner oss i soffan och se på det. Ska strax göra i ordning lite frukost åt mig. Känner för en riktig ordentlig frukost med frallor och allt.
Lustigt hur måndagar har blivit min vilodag, en kan tycka att helgen borde vara det men då träffar vi familjen om vi kan så oftast blir det en ganska intensiv helg. Idag är jag verkligen på humör för att luta mig tillbaka i soffan. Men ska försöka planera vad jag vill få gjort i veckan ändå.

Vad har ni för planer i veckan?

Gillar

Första advent

Glad första advent! Här har vi haft en lång start på dagen. Med all rätt tycker jag. Nu när det har blivit svalare ute blir det svalare inne när jag har fönstret öppet vilket gör att det är ännu mysigare att ligga och dra sig i sängen på morgonen. Tycker inte ni det också? Fast det blir såklart lite svårare att komma upp.

I fredags kom det lite snö vilket passa perfekt till första advent, men det är tyvärr inget kvar till idag. Hade varit riktigt mysigt om det hade blivit ett fint vitt lager ute. Det kommer säkert. Temperaturen går äntligen åt rätt håll.
I eftermiddag ska vi gå över till pappa. Vet inte om det blir fika eller middag....kanske både vilket skulle inte förvåna mig. Äta upp mig inför veckan som kommer.

Vad ska ni göra en dag som denna?

Gillar

Bättre sent än aldrig

God morgon! Den här morgonen bjuder jag på en bild på hur jag såg ut igår. Kände mig faktiskt ganska snygg igår. Älskar klädstilen jag har nu. Ganska basic egentligen men mer om det i ett annat inlägg. Funderar på att göra en video om mina favoritplagg som jag har köpt secondhand. Kan det vara intressant? Jag är ingen direkt stilbloggare men gillar kläder och att uttrycka mig själv som alla andra genom kläder.

Idag kommer pappa hit och ska hjälpa oss med lite smått och gott. En skyddande matta för golvet ska på plats då barnvagnen är här uppe just nu och kommer vara det så länge vi har åkpåse. Litar inte på att folk inte snor något där nere speciellt när det är lite dyrare saker. Sedan är det en adventsstjärna som ska upp i vardagsrumsfönstret och sist men inte minst ska kökslampan centreras efter att ha bott här i ett halvår. Bättre sent än aldrig eller? Eftersom pappa är allergisk ska jag städa igenom lägenheten en snabbis innan också så ska sätta fart nu direkt efter morgonkaffet.

Vad gör ni i helgen?

Gillar