Lyckats med allt

Idag har varit en sådan dag då jag har lyckats med allt jag vill lyckas med på en dag. Äta frukost, städa, gå härliga promenader, vila, lag en god middag och duscha. Allt som en människa som mig behöver göra för att må bra.
Sandrea har fått upptäcka Barbapapa och det är tydligen ganska underhållande vilket är perfekt för den här mamman. I skrivandes stund sitter hon och tittar på det. Det har gjort att jag har kunnat få städa och äta mat idag i lugn och ro. Det är så uppfriskande att sådana dagar där allt flyter på. Behövde den här dagen efter att ha haft några låga dagar. Det har gett mig lite ny kraft och känner uppvilad.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan tillsammans med frukt, nötter och kolsyrat vatten, Kan inte bli ett bättre avslut på den här dagen.

Gillar

En ny kurator

God morgon min sköna bönor! Sovit gott? Vaknat på rätt sida? Jag har faktiskt sovit fint i natt, kom i säng tidigt eller ja halv elva men det är tidigt för mig. Gick och la mig för en gångs skull samtidigt som Sandrea. Dagen hade kört slut på mig mentalt.

Igår fick jag som sagt en tid hos en kurator eller rättare sagt psykoterapeut. Som alltid när en träffar någon inom psykiatri eller liknande för första gången då går man igenom grunden och ens historia. Vi gick inte in på djupet. Våra 45 minuter gick snabbt förbi. Eftersom jag fick en avbokad tid så kommer jag inte få tid igen för än om tre veckor men veckorna går snabbt förbi nuförtiden.
Personen som blev utsedd för mig kändes som en bra person. Hon visste t.ex. om rasen Saluki vilket alltid blir ett plus i kanten. Kan alltid prata med någon som uppskattar djur. Hon påminde mig om att ta ett djupt andetag varje dag för att hitta kraften både fysiskt och psykiskt. Tror definitivt att det kommer kännas bra att prata med henne.

#bestofnouw #nouwse

Gillar

Jag har fått en tid

God morgon! Har ni sovit gott? Jag önskar att jag hade gjort det. Vred och vände på mig, Sandrea skulle bestämt sova hos mig hela natten vilket gör att rörligheten bli begränsad i sängen. Uppe vid tre och drack lite juice samtidigt som hon ammades. Försökte få henne att sedan somna i sin säng efter men hon vakna till och skulle över till mamman sin. Bestämda lilla dam. Enzo hade insikten att hoppa över till soffan som tur va.

Idag ska jag få träffa en kurator på vårdcentralen. Ringde igår på morgonen och fick en tid redan idag. Blev faktiskt ganska imponerad av det gick så snabbt. Förväntad mig att jag skulle få vänta i veckor på en tid eller att dom inte skulle ha en kurator. Folk kanske inte går dit i rädsla för covid? Är i vilket fall tacksam.
Ska förbereda en flaska åt lillan och slå mig ner i soffan framför nyhetsmorgon och vänta på att hon vaknar. Kör kanske lite yoga när vi kommer in från promenaden istället idag, nu behöver jag bara få vakna upp och mysa lite i lugn och ro.

Gillar