Det skulle ha varit Pride

Något som jag längtade efter så mycket efter att göra i år var att gå på Pride. När jag äntligen skulle bo i Stockholm, skulle inte vara något projekt att lämna Enzo hemma för det skulle gå smidigt att åka hem till honom. Ta med Sandrea på sin första Pride. Gå på det med kära vänner. Längtade så mycket eftersom jag inte kunde gå förra året på grund av att jag bodde i Mariefred. Tyvärr blev Pride inte av i år, iallafall inte fysiskt.
Tacksamt nog försöker Pride Stockholm fira det digitalt. Nu ikväll är det schlagerkväll (20.00-23-00) och jag tänker nog faktiskt titta på det. Känner att jag behöver lite positiva vibbar av HBTQ-kväll. Jag och Sandrea firar Pride hemma i soffan.
När jag har besökt festivalen har jag aldrig känt mig mer hemma i mig själv som då. Det har varit som att jag har kommit ut på nytt. Vet inte hur jag ska förklara det på ett annat sätt. En fristad där du kan vara dig själv utan att skämmas för något. Ingen dömmer dig där oavsett hur du ser ut eller vad/vem du gillar. Önskar jag kunde känna så resten av tiden.
Som tur kommer Sandrea växa upp och aldrig känna att hon behöver skämmas för vem hon är....

Gillar

Bjuder på en outfit

Bjuder på en outfit för engångs skull. Långärmad tröja som jag har ägt i tio år. Snacka om kvalité. Tror att jag köpte den på Carlings en gång i tiden, hoppas innerligt att deras kläder har samma kvalité än idag.

Skulle ha haft min första riktiga tjejkväll ikväll men den blev inställt men förhoppningsvis blir det av imorgon. Istället försöker jag gå vidare och vara lite produktiv istället för att få en inre frustration av att det blir inställt. Jag måste arbeta på att inte låta världen rasa bara för att det inte blir som planerat. Just nu gör jag ett bra jobb men det blev lite "jaha vad gör jag nu?". Efter lite leenden från Sandrea tog jag självporträtt och sedan kom jag på vad jag ska göra med kvällen. Arbeta med bloggen och youtube. Sådant jag tycker är roligt. Sedan kanske jag öppnar en av tre påsar med linschips och myser ner mig med Sandrea framför TVn.
Ser det från den ljusa sidan, hemmet blev ordentligt städar iallafall. Blir alltid en extra spark i baken när du vet att du ska få besök. Nu är det bara hoppas på att det går som vi vill och det blir tjejkväll imorgon istället.

Gillar