Valborg

Jag hade som plan att gå ner på stan och titta på en eld tillsammans med mamma i år. Något som jag faktiskt hade sett fram emot, nästan längtat efter. Tyvärr kommer detta inte att ske. Vi vet nog alla varför det inte kommer att ske. Vi får försöka fira på egen hand och göra dagen till en mysig dag ändå.
Vill ändå passa på att önska er en fin Valborg oavsett om ni gör något speciellt med era nära och kära. Var rädda om er och ta hand om er!

Gillar

Känner mig kränkt

Hej på er mina sköna bönor! Hoppas er vecka har flytit på lika bra som min hittills. Igår hade jag en avslutande träff med min kontaktperson. Både mysigt och sorgligt att avsluta den delen. Har haft min kontaktperson i ett år nu och tycker att det har fungerat väldigt bra. Tyvärr är det så att allt har sin tid och nu tar jag nya steg framåt mot ett nytt kapitel i livet.

Idag har jag och mamma varit hos barnmorskan hade även ett möte innan. SIP-möte men tyvärr kändes det som bortkastade tid. Blev bara arg. Psykologen jag har träffat från mödravården fick det att låta som att bara för att jag har asperger kommer jag inte klara av att ta hand om mitt barn om jag inte fortsätter med insatser. Detta är en psykolog som har träffat mig två gånger. Jag ville träffa en psykolog för att jag skulle få stöd genom graviditeten inte för att jag hade en oro för framtiden. Dom andra på mötet som har varit med mig längre eller träffat mig oftare (biståndshandläggare, barnmorska & arbetsterapeut) suckade mest och visa inte alls att dom var bekymrade på någon nivå. Ganska tacksam över att dom var realistiska. Känner mig ändå lite kränkt på något sätt....

Gillar

Måndagsmood

God morgon måndag eller god förmiddag! Seg start på dagen här trots att jag har varit uppe sen 07.30. Känns som en måndag då jag behövde en extra lång startsträcka.

Idag kände jag för att skapa min egna inspiration och motivation från mina egna bilder. Mood board/kollage. Känner mig faktiskt lite mer inspirerad till hur jag ska fotografera och vad jag vill göra. Vad för känsla jag vill ha i mitt liv. Fridfullt, självförtroende & självkänsla, stolthet, tacksamhet och nyfikenhet. Sinnesstämningar som för mig är nyckeln till att vara tillfreds med mitt liv. Som får mig att må bra och känna mig tillfreds.

Gillar