Hundparken med pojkarna

Idag åkte vi iväg med våran vän och granne till hundparken. C har möjlighet att ta killarna dit varje dag när ho har dem men jag som bor en bit ifrån har inte samma möjlighet. Som tur har jag en underbar vän som råkar vara granne som har en hund och bil. Hunden Leon har blivit riktigt bra kompis med Enzo. Idag blev Space introducerad för Leon också. Alla hade en rolig stund där i parken. Både Enzo och Space var noga med att inte tappa bort matte, speciellt Space.
Kändes som det perfekta avslutet inför att jag ska åka iväg två veckor. Så tacksam för att jag fick se Enzo springa fritt. Som vanlig vet jag att dom kommer ha det underbart bra med C när jag är borta. Kan även rapportera att jag och Space har gjort framsteg i vår relation, nu får jag lyfta honom lite.

Nu ska jag packa det sista. Imorgon kväll tar jag tåget till Stockholm för att sova en halv natt hos pappa sen kör han mig till flygbussen. Jag är stressad och nervös inför den här resan men mest av allt längtar jag efter min gubbe. Känns overkligt allt.
Om jag har tid och möjlighet uppdaterar jag när jag är där men annars hörs vi igen om drygt två veckor!

Gillar

Slappna av

Fredag. Dags att börja slappna av inför helgen. Varit en intensiv vecka. Kickat igång med matten, gått upp tidigt på morgonen och träffat vänner. Jag är riktigt nöjd med det som har varit under den här veckan. Dock ser jag framemot helgen. Hundarna kommer till mig imorgon, skönt att komma tillbaka till mina promenadrutiner med dom. Jag har även köpt en grimma till Enzo idag som jag hoppas ska göra våra promenader lite enklar eller iallafall hjälpa till på traven ihop med träning. Jag är väldigt spänd på att testa grimma och se hur han reagerar på den.
Sen om en vecka vid den här tiden befinner jag mig i Albanien om allt gå som planerat. Längtar otroligt efter min gubbe och det ska bli så kul att se hans liv där. Träffa hans familj och besöka fantastiska platser. Vad jag har förstått så finns en otroligt vacker natur där.
Nu såhär på kvällen försöker jag bara slappna av. Tog en underbart bad. Jag har haft en gnutta ångest idag men ett bad hjälper till att radera ångesten. Ska bädda ner mig soffan och slötitta på något. Jag är helt slut efter den här veckan. Hade hoppats på att sitta och läsa ikväll men känner direkt att mina ögon inte orkar med det. Vad brukar ni göra för att koppla av?
Själv så tar jag ett bad, läser, lyssnar på musik, skriver ner mina tankar eller tar en promenad i skogen.

Gillar

Glömt bort matte

God morgon! Insåg att jag hade lite tid över innan jag måste gå ner till bussen så jag passar på att titta in och säga hej. Just nu är det bara jag och Apollo här hemma. Extra mystid med varandra, men dom andra pojkarna kommer i helgen.

Började min mattekurs den här veckan. En del av mig känner att jag har tagit vatten över huvudet och en annan del känner att jag fixar detta. Nu på morgonen har jag till och med tittat på videos om matte. Jag har tagit det till den nivån att så fort jag har tid över och energi ska jag ägna det åt matte, hoppas den viljan håller i sig.
Nu när jag har börjat med matte igen och tittar på talen som jag ska räkna känner jag verkligen hur mycket jag har glömt. Otrolig tur att jag bestämde mig för att ta en repitionskurs annars hade det aldrig gått om jag hade börjat på nästa nivå redan nu.

Önskar er en fin dag! Om ni har några önskemål på inlägg, hojta till då. Just nu är det tomt på idéer i mitt huvud.

Gillar