Det var ju sådär

God morgon! Blir ett morgoninlägg från mig och Apollo idag, eller han sitter här som en stadig supporter. Känns som det bara blir morgoninlägg just nu. Men ibland blir det bara så och jag känner inte för att sitta framför datorn när gubben är här.
Men hörrni, vi hade en fin eftermiddag igår. Filmen var väl faktiskt sådär. Inget jag känner för att se igen. Fast det viktigaste var att jag och gubben hade en mysig tid tillsammans. Vi har väldigt roligt ihop, han får mig att skratta mer en någon annan. Det är så bra när man har hittat någon med liknande humor fast vi är ändå väldigt olika.

Idag kommer det nog inte hända så mycket spännande saker här. En officiell slappardag tror jag att vi har framför oss. Gubben har slitit hårt under veckan och jag har aldrig emot att bara vara hemma och ta det lugnt, speciellt när jag får sällskap. Jag kanske slänger in några maskiner med tvätt på sin höjd bara för att få lite gjort.

Gillar

Dejt ikväll

God morgon från mig och de fyrbenta barnen! Apollo verkar vara den enda som är pigg av dem och umgås med mig här nere i köket. Gubben kom inatt så han ligger och sover medan jag har gett Space medicin och ska strax ta grabbarna på en morgonpromenad. Jag kommer trolig krypa ner i sängen igen efter jag har varit ute. Men först i vanlig ordning behöver jag få i mig lite kaffe med Apollo i famnen. Idag känns tankarna i mitt huvud bättre än igår. Inte lika mörka. Men idag känns vädret mörkare än igår. Regnat under natten. Ser ut som att det duggar ute nu. Känns sådär lagom kul, gör inte en direkt taggad inför en morgonpromenad. Dock passar vädret bra inför kvällens dejt, bio står på schemat för oss. Ska bli mysigt. Vi ska se filmen Good Boys, hört att det ska vara sjukt kul. Passar perfekt efter att haft en dag där känslor och tankar har varit lite skakiga.

Har ni några roliga planer för helgen? Dejt med kärlek eller vänner? Eller ska ni göra något så skönt som att slappa?

Gillar

Djupa morgontankar

God morgon! Idag vaknar jag upp med djupa morgontankar. Sitter och tänker på hur jag mådde för ett år sedan, hur livet såg ut. Den här bilden på mig och Enzo tog jag tredje oktober förra året. Två dagar innan jag blev tvångsinlagd på psykiatrin.
Tänker hur lätt man kan dölja sitt mående. Ändå kan jag se hur det speglas. Kanske för att jag vet hur glada Denise ser ut nu. Jag är ständigt rädd för att hamna på den platsen i mitt mående igen. Rädd för att känna den där hopplösheten i livet som om det inte finns någon väg ut. Vill jobba för att komma så långt bort från den platsen i mitt liv.
Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde förra året och början av detta år. Jag var fylld med så mycket frustration över att jag inte hade någon kontroll. Kände mig så maktlös i livet. Men var och är otroligt tacksam för att jag hade Enzo vid min sida och även katterna som hjälpte mig igenom den tiden. Även familjehemmet som fanns där och såg efter mina fyrbenta barn när jag inte kunde.

Under det här året som har gått hittills har mitt liv vänt otroligt mycket. Relation, boende och tar nya steg hela tiden. Fortsätter växa. Utmanar mig själv. Kämpar för att livet ska gå i en positiv riktning. Hoppas på varje beslut jag tar gynnar mig.

Gillar