You're the best

Idag känns det som dagen efter en intensiv gårdag vilket det var. Mamma fyllde 57 igår och jag uppvakta henne såklart. Serverade frukost på morgonen, bakade tårta, gav henne paket och sen på eftermiddagen kom hennes vänner. Mammas vänner stannade hela eftermiddagen, vi käkade till och med middag ihop. Min och mammas kväll avslutades med filmys.
Måste säga att det var otroligt kul att få ha henne här på sin födelsedag och kunna fira henne ordentligt. Sjunga falskt på morgonen och göra allt som ingår att göra på någons födelsedag.
Eftersom vi båda var helt slut och inte kom igång med dagen för än efter tolv så har vi haft en mysdag. Jag bestämde mig för att det var dags att använda rabarberna som jag fick från pappa i helgen och gjorde en himmelskt god paj. Det bästa är att det blev rabarber över så jag kan baka mer en annan dag.
Efter allt gottande som har varit de senaste dagarn drog jag med mig Enzo och morsan ut på en långpromenad. Mys på hög nivå i skogen. Mamma fick den stora äran att ta bilder längs vägen på mig och Enzo.

Idag bokade morsan sin biljett hem till Malta. Lördag nästa vecka. Jag har en dryg vecka kvar med henne. En del av mig börjar sakna ensamheten men en annan del vill inte släppa iväg henne. Mår bra och känner mig trygg av att hon är här. Otroligt tacksam över att få ha henne här.

Gillar

Inget emot regniga dagar

Ännu en dag har gått förbi. Ännu en dag med min mamma här. Ännu en dag då moder natur bestämde sig för att vattna jorden. Regnet har dock inte stört mig eller mamma, vi har myst i soffan, ätit för mycket av det goa och jag har till och med matchat mina promenader med Enzo efter när moder natur vattnar.
Det är så lätt att ha min mamma här. Varken hon eller jag har något emot att spendera en hel dag i soffan, eller flera dagar för den delen. Vi har kört igenom 2-3 säsonger av Sex and the City. Mysiga fikastunder. Imorgon ska vi dessutom fira henne födelsedag med gäster, var av en äger huset jag bor i och det vill säga vår vän och min hyresvärd. Det verkar nu som att solen tänker titta fram imorgon och jag hoppas verkligen att det blir en fin födelsedag för mamma.

Hoppas ni har haft det lika mysigt som jag under dessa regniga dagar!

Gillar

Rulltårta

Hej på er mina sköna bönor från sjukstugan. Blev ingen praktik för mig idag, legat med magkatarr under natten och förmiddagen. När magen började lugna ner sig börja jag känna hur det ömma i halsen, näsan börja rinna och det börjar kännas tjockt i huvudet. Inte måndagen som jag förvänta mig.
Fast jag hade ändå en mysig mors dag med mamma. Bakade rulltårta åt henne och vi körde en heldag i soffan framför Sex and the City, verkligen en serie som man inte tröttnar på.

Nu ska vi försöka göra ett ryck och organisera i köket om det nu går. Önska oss lycka till! Hoppas ni har haft en bättre start på den här veckan!

Gillar