En sträng order

God morgon mina sköna bönor! Hur mår ni en morgon som denna? Snön har lagt sig mer ute. Tror vi verkligen har fått vår efterlängtade vinter. Blir allt tjockare lager med snö på bilarna utanför mitt fönster. Kan ibland inte släppa tanken om vad katterna skulle tycka om att vara ute i snön. Luna har fått smaka på det någon gång i koppel under hennes första år med mig men har för mig att hon inte tyckte det var någon höjdare. Apollo som pryder vårt inlägg idag har aldrig känt snö under sina tassar men jag ska nog se till att han får göra det en vacker dag.
Jag har ställt in min tid på habiliteringen, fick en sträng order från pappa att inte åka iväg. Kan har berott på att min röst inte lät som min egna och att min temperatur pendlar upp och ner hela tiden. Ska iallafall inte vara helt sysslolös under dagen. Ska ringa till psykiatrin och kolla vad som hände med mitt läkarintyg som jag tänker att jag ska ge till soc. Sedan ska jag ringa socialtjänsten i Södertälje och tjata lite på dem.
Det är det värsta jag vet, ringa och tjata på folk. Det ligger väl i min uppfostran att det inte är fint att tjata och "du får inget med tjat". Helt plötsligt trillade poletten ner om varför jag får ångest av att ringa om samma sak till samma person. Men har ju lite kontrollbehov så måste veta vad som händer för att jag ska kunna slappna av.

Gillar

Parken | Nya hårfärgen

Hej på er mina sköna bönor! Fy tusan säger jag bara. Åkte på feber igår kväll. Som tur verka den vara tillfällig. Min röst låter inte som den ska just nu, det har verkligen satt sig i halsen. Jag har spenderat större delen av dagen i sängen. Blir att jag troligen får ställa in min tid på habiliteringen imorgon, sjukt irriterande.

Blev en sväng till parken nu i eftermiddag så att Enzo fick röra lite på sig. Verkade vara en helt godkänd aktivitet. Jag är så himla tacksam för den hundparken. Inte lätt att vara hund när ens matte är sjuk en hel vecka. Hoppas på att jag blir frisk snart så att både han och jag kan aktivera oss.
En ovårdad Denise i sin nya hårfärg

Gillar

Livstecken

Woops, börjar märka ett svartvitt tema i mina bilder men det är snyggt!
Från magsjuka och diarré till förstoppning. Nu när magen sakta börjar fungera igen börjar jag känna av förkylning i halsen. Alltid ska det vara nåt. Idag gör jag ett ryck i att städa bort sjukstugan. Sen ska jag nog fortsätta ta det relativt lugnt. Ska försöka göra något roligt för Enzo som är otroligt uttråkad efter en vecka med en sjuk matte.

Tänkte mest titta in och ge er livstecken och säga att jag är på bättringsvägen, iallafall när det gäller min mage. Får se ifall förkylningen jag känner i halsen vill gå längre eller inte men hoppas på att jag får vara frisk nu.
Hoppas ni har en fin helg!

Gillar