8 månader

Åtta månader och fortsätter växa precis som hon ska. 72 centimeter och 10,5 kilo. Följer sin kurva perfekt. Det är jag himla nöjd med. Vi ha fått kläm på att kombinera amning, ersättning och mat.
Vi kan tyvärr inte utesluta att hon är allergisk mot mjölkprotein. När vi kommer hem från Albanien ska vi få träffa barnläkare som kommer utreda detta. För jag testade blanda i färdig NAN i hennes gröt och då fick hon utslag och så fort jag inte gav det gick utslagen tillbaka. Sedan har hon nu ett tag haft problem med nummer 2, varit hård i magen så hon får medicin för det. Det är ganska vanligt att bebisar får lite problem när de går över till mat. Tyvärr blir det extremt jobbigt för henne.

Nu rullar hon runt utan problem. Försöker ställa sig upp på alla fyra, tror hon kommer krypa snart. Reagerar på sitt namn och har lärt sig att vinka och kan göra det på kommando. Hon tycker det är sjukt kul att vinka till folk nu för de blir ju så glada och vinkar tillbaka.
Har börjat potträning och det älskar hon. Hon gör 50% av sina behov i pottan nu. Stolt mamma här kan jag lova. Hon sitter oftast och babblar eller skrattar när hon sitter där på pottan. Det blir klart lättar att bajsa för henne då det inte tar stopp som det gör i blöjan.

Känns som det är något nytt varje dag nu. Ett lite steg i utveckling i hela tiden. ...

Gillar