27 år på jorden

13 november. Dagen jag föddes på för 27 år sedan. Grattis till mig själv.
Den här födelsedagen är annorlunda på så många sätt. Det har hänt mycket under det senaste året. Jag vaknar upp bredvid min dotter som låg i min mage för ett år och bara var runt 12 veckor gammal. Har flyttat till min egna lägenhet och trivs. Tänker varje dag "jag trivs i mitt hem". Det är så härligt att känna så efter alla flyttar som jag har gjort. Hoppas på att ha fler födelsedagar här. Stora förändringar under mitt senaste år i livet och för en gångs skull känns alla förändringar väldigt positiva.

Trivs otroligt bra med mig själv. Nöjd med min kropp. Nöjd med med den jag är som person. Nöjd med mitt liv. Jag har vuxit som människa och blivit mera säker i mig själv. Blivit mer målmedveten och vet mer hur jag vill leva mitt liv. 27 år har det tagit att hitta den där självkänslan och tryggheten i mig själv. Dock betyder det inte att alla mina problem är borta men stora pusselbitar har fallit på plats. Lite visdom kommer med åldern minsann men är långt ifrån färdig. Jobbar med mina mål dagligen och tar steg närmare till det liv jag vill ha.

Dagen ska firas. Ska göra en extra god frukost efter morgonpromenaden. Ska njuta av den regniga dagen tillsammans med Sandrea. Ikväll kommer min storebror över för att äta tårta. Pappa och hans fru skulle komma men pappa är tyvärr sjuk och han får inte veta om det är covid (igen) för än efter helgen så han ska hålla sig hemma. Men jag har köpt för att göra egen tårta och har lovat att komma förbi med en bit imorgon till dem.

Gillar