Zoya Goes Pretty | Avocado Face Balm

Om produkten:
Zoya Goes Pretty Avocado Face Balm är ett mycket berikande ansiktsbalsam för mogen, trött och riktigt torr hy. Ekologisk kallpressad avokadoolja i kombination med sheasmör och jojobaolja återfuktar på djupet och skapar en skyddande yta som bevarar fuktigheten i huden.

Mina tankar om produkten:
Jag ville testa en produkt med mer naturliga ingredienser och som också hade en mer hållbar förpackning. I den här fick jag båda. Glasburk och lock som är gjort av metall, gjord på endast oljor.

Produkten är väldigt dryg eftersom det är olja. Med en liten klick smörjer jag in hela ansiktet. Kan tänka mig att den här lilla burken kommer räcka några månader till. Har använt den i nästan två månader och har bara använt en fjärdedel av innehållet. Använder den dock endast på kvällen, under natten vill jag har något mera fett på huden. Jag har torr hud och den är här produkten är riktat för torr och mogen hud.
När jag vaknar på morgonen är min hud len och mjuk, exakt den känslan som jag vill ha när jag vaknar upp på morgonen. Jag kan varmt rekommendera den här för er som har torr hud.

Köp den HÄR från 39kr

Gillar

Kommentarer