Why so Serious

God morgon gott folk! Hur mår ni idag? Med mig är det helt okej. Kan drick kaffe igen så det är alltid nåt att vara glad för. Sitter och funderar om jag har allt förberett inför mötet med kommunen imorgon. Tror just nu att jag inte kan bli mer förberedd. Jag har alla papper jag ska ha eller kan behöva. Tänker att jag inte ska oroa mig speciellt mycket över det idag. Leva i nuet. Ikväll väntas bio vilket var ett tag sen jag var på nu. December, Aquaman var den senaste filmen jag såg på bio. Ikväll blir det Bumblebee, är himla spänd på att se den.
Kan vi ta en stund och uppskatta denna låt av Alice Merton. Why so serious? Den kom ut för ett litet tag sen men det är inte för än nu jag verkligen har tänkt på texten. Den handlar verkligen om att leva i nuet och inte oroa sig så mycket. Vilket många och inklusive mig behöver tänka på. Inte ta allt på för stort allvar.
Jag har alltid varit ett stort fan av musik som har ett bra budskap i sig, där texten ger en energi eller där du kan relatera känslomässigt. Känner att Why so serious ger båda. Vad tycker ni om låten? Musikvideon tycker jag var sådär om jag ska vara ärlig....

Gillar

Kommentarer