Vinterland tillbaka

God morgon! Tänk att från ena dagen tro att vi fick en skämt med snö men ändå hinna reflektera över att jag hade vårkänslor för någon dag sedan till att det kommer snö.
Idag vakna jag upp till ett vinterland. Kändes som det bästa som har hänt på länge. Trodde nästan att det var en dröm, för bra för att vara sant. All energi kom tillbaka i kroppen och jag fylldes av glädje så fort jag kom ner i köket och tittade ut. Såg hur mycket snö som kommit under natten. Minst en halv decimeter skulle jag säga.
Jag blev den här roliga tjejen som gick runt och fnissade och skrattade i skogen på morgonpromenaden med Enzo. Njöt varenda sekund. Dessutom kul när pojken min älskar snö också.
Mina planer som jag hade för dagen har blivit lätt ändring på. Ska iväg till tandhygienisten mitt på dagen. En bra koll att göra då tandköttet kan bli lite konstigt under graviditeten. Lite ångest inför att gå men med tanke på det underbara vädret så skadar det inte att ge sig iväg ner på stan. Testa nya kamera mera på vägen.
Ska följa den positiva känslan jag har inom mig nu, go with the flow!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
När det varit så fina dagar är det som sagt sjukt och konstigt att se snön komma, haha! Men det är ändå otroligt vackert <3
nouw.com/emmaengstrom