Vilsen

Vilsen. Känslan och tankarna som går att identifiera. Svårt att hitta min plats i nånting. Från smått till stort. Allt från hur jag vill fota till min plats i livet. Vem är jag utanför min mammaroll? Är mamma allt jag är nu eller är jag fortfarande gamla Denise?

Jag har prioriterat bort mig själv igen. Längst ner i näringskedjan i hushållet. Sandrea, gubben, Apollo, lägenheten och sen mig. Huvudet säger att allt annat är viktigare och det är bara att bita ihop. Falla ihop kan jag göra när hemmet är rent och alla sover. Ibland försöker komma ihåg mig själv men det är mest när tröttheten tar över. En påtvingad paus. Kroppen säger "du, jag är trött nu så du får tagga ner och ta hand om mig i några minuter".
Tror i allt att jag glömmer bort vad jag vill och vad jag brinner för. Har märkt att jag fotar mer sällan igen. Kameran har använts en dag den här veckan från att användas varje dag i princip. Tomt i huvudet när jag ska skriva på bloggen så slänger bara ihop nåt för att hålla den uppdaterad. Orkar knappt se någon film för jag kan inte fokusera. Ingen lust att göra mig i ordning på dagarna. Lusten för allt som rör mig och mina intressen har börjat försvinna. Tror allt detta leder sakta men säkert till den här vilsna känslan. Blir en ond spiral. Gillar inte den här spiralen alls. Just nu är det svårt att ta sig ur den vilket leder till att allt blir lidande.

Så länge min familj mår bra ska jag försöka hitta något sätt att ta mig ur den. Det får ta den tid det tar. Små steg. Inte sätta press på att allt måste listas ut idag. Testa mig fram. Hitta rätta vägen. Hållbara vägen för att må bättre igen och känna att jag hittar mig själv igen. Får fötterna på jorden igen.

Med det sagt (skrivet) så kanske ni förstår att uppdateringen inte kommer vara hög just nu och det har det inte varit på ett tag heller. Kommer kika in när det känns att det finns något vettigt att skriva om eller om det finns bilder som är kul att dela med sig av.

Gillar