Ville inte köpa något onödigt.

Vi gav oss inte iväg på en shoppingrunda. Bestämde mig för att jag skulle beställa hem det vi behövde för att inte riskera att jag köpte något onödigt och slösa pengar i onödan. Blir så otroligt enkelt att en springer in i en affär bara för att titta lite. Berätta för min pappa som skulle komma förbi senare att vi inte skulle ge oss iväg men att vi skulle till parken. SÅ han behövde bara hojta till när han var på väg. Slutade med att han köpte det vi behövde och när jag frågade vad jag var skyldig sa han "inget". Gulliga, fina pappa/morfar. Han och hans fru köper så hemskt gärna saker som behövs åt Sandrea vilket båda jag och Gubben uppskattar mer än dom anar. Nu har hon bra tallrikar som inte ska gå sönder lika lätt, ny mugg, strumpor och inneskor.

Vi gav oss iväg till parken istället. Besökte kompisarna. Det vill säga hönsen och tupparna, men även kaninerna. Hon älskar att besöka dem. Springer mellan hönsen och kaninerna. Har sagt det tidigare att jag uppskattar otroligt mycket att dom har djuren där vid parken. Otroligt mysigt för en som vuxen att gå dit och ett fint sätt att spendera tid med sitt barn och lära dom att respektera djur.

Kände mig även ganska snygg idag.

Sandrea åt inte direkt mycket till mellanmål för hon blev besatt av att hon ville ha kakor och jag fick lura henne och säga att de var slut. Så blev en tidig middag men väldigt uppskattad. Blev nästan förvånad. Hon åt av allt och tyckte om allt. Ibland kan hon få för sig att skippa köttet och bara äta salladen och potatis men dessa chicken sticks som jag köpte på extrapris i veckan tyckte hon om. Gick snabbt och enkelt att göra middagen dessutom, slängde allt (förutom salladen) i min airfryer. Tycker alla mammor, kanske speciellt ensamstående mammor som har så mycket att göra hela tiden borde ha en. Gör livet så enkelt ibland.

De söta inneskorna hon fick av morfar som hon ska ha på förskolan eftersom det inte är hälsosamt för fötterna att ha gummitassar på strumpor i skor. Hon har haft dem på sig hela eftermiddagen.

Som vanligt hade vi en massa mys i soffan under kvällen. En stadig rutin. Har börjat äta lite kvällsfika/mat i soffan men ångra det lite ikväll. Vanliga fall brukar jag hålla i det hon äter men ikväll fick hon hålla i sin majskaka med ost. Helt plötsligt drar hon av osten och trycker in den i munnen och sen den smöriga sidan av kakan hamna på filten. Suck. Tur att tvättmaskin finns.
Avsluta hennes dag med lässtund. Fast idag tog vi fram en bok av papper istället för hennes böcker av kartong. Börjat bli lite enformigt att läsa samma saker varje kväll. När hon också vill att boken ska läsas tre gånger för att hon inte vill gå och lägga sig. Fast jag fick inte läsa utan hon skulle hålla i den och bläddra.

Nu ska jag slå på något intressant på youtube eller se om det finns något nytt spännande avsnitt av Discovery of Witches, sedan hälla upp en skål med cashew och skär upp lite äpple. Kvällsmys.

Gillar