Vila gör jag imorgon

God morgon fredag! Jag överlevde gårdagen, fick ihop allt utan några komplikationer. Klapp på axeln. Petra kom också över på fika under sena eftermiddagen. Hon hade med sig en liten present till Sandrea. Så gulligt av henne!
Det var otroligt längesen jag hade en dag fylld med saker att göra på detta sätt. Var så trött sen på kvällen att jag inte ens brydde mig om att försöka få Sandrea att sova i sin egna säng, vi hoppade direkt ner i min. Men jag hoppas inte på att ha så välfyllda dagar i framtiden. Klarar mig utan det. En till två aktiviteter på en dag klarar vi oss bra med.

Mina fina Apollo

Idag bli det ingen vila för mig. Jag ska försöka bege mig upp till Vällingby för att hitta leksaker till Sandrea. Ska först ta mig till Stadsmissionen och se ifall dom har något lämpligt där annars får jag leta vidare. Hundmat ska köpas också till Enzo. Ska försöka åka iväg så tidigt som möjligt så att det finns en chans att vila när vi kommer hem ifall det skulle behövas och för att jag vill ha tid över till att göra annat. Ska försöka ta ett ryck med rensningen, imorgon kommer pappa och hämtar allt jag inte kan sälja på Sellpy så vill få undan så mycket som möjligt. Ta det lugnt, vad är det för något? Satsar på att ta det lugnt och slappa så mycket som möjligt imorgon istället vilket en ska göra på helger.

Gillar

Kommentarer