Vi ska.....

Veckan har varit intensiv. Men resultatet av veckan slutar med ett fantastiskt resultat. VI SKA FLYTTA! Japp. Kommer som en chock för mig också. Väldigt spontant och snabbt beslut. Visst jag har känt ett tag att vi börjar växa ur lägenheten men mer tänkt att vi få komma på kreativa lösningar för att få det att fungera.
Söndags för en vecka sedan var vi på en visning av en lägenhet i närområdet och sedan på tisdagen vann vi budgivningen och i torsdags skrev vi kontrakt på en underbar trea. Flytten kommer dessutom att ske snart. 27 maj får vi nycklarna till lägenheten och flyttar in den helgen. Allt detta resultera i att mamma kom hit för att hjälpa mig med allt som behövs göras inför att sälja lägenheten som vi bor i nu.

Vi ska försöka få ut min etta till försäljning helst veckan efter påsk. Under tiden runt fotografering och visning ska jag och Sandrea bo hos pappa. Får se om vi slänger i gubben där också när han kommer. Det är mycket som behövs göras tills dess. Rensa, städa och flytta ut möbler för att det ska kunna se luftigt och fint ut. Mycket att göra. Kommer att fixa det! Otroligt tacksam just nu och tacksam över att ha mamma här som hjälper mig.

Gillar