Vi är på plats

Vi är på plats i vårt nya hem. Känns lite overkligt men ändå väldigt bra. Vi har sovit två nätter här nu dock har jag inte sovit jättebra men det kan man nästan förvänta sig när en är på en nya plats.
Igår när jag vakna gjorde jag en fuldans hela vägen från sängen ner till köket. Kändes så positivt att vara här, kan erkänna att jag även gjorde det idag när jag vakna men med lite tröttare rörelser.
Vår första dag här var händelserik. Redan på morgonpromenaden träffade vi tre tikar av rasen Saluki (som Enzo), ni kan inte ana hur blyg Enzo var. Han stod och tryckte sig mot mig och var så generad inför damerna. Sen efter det mötet stötte vi på en gammal vän som körde sina barn mot skolen, sedan tog vi hundpromenad med henne och hennes hund vid lunch så Enzo fick en ny kompis. Kunde inte ha fått en bättre första dag i Mariefred.
Det kommer ta ett litet tag innan Enzo verkligen blir trygg i hemmet. Han ylade lite igår när jag var iväg, tror dock att det beror på att det är kaos i hemmet och att han inte riktigt har hittat sin plats, även att Apollo gömmer sig så att Enzo tror att han är helt själv. Men ger det några dagar och sen kommer det bli så bra för honom också.

Känns verkligen just nu att jag får en bra start och träning för ett självständigt liv. här. Tror att jag och djuren kommer att komma in i våra rutiner ganska snart. Jag har redan hittat en perfekt morgonpromenad och blev även introducerad till en trevlig skogspromenad igår. Det finns alla bra förutsättningar för mig att skapa en bra grund till ett stabilt liv.

Nu ska jag ta tag i denna dag!

Gillar

Kommentarer