Veganskt skönhetstips | Urtekram

Ett märke inom skönhet som jag har börjat falla mer för är Urtekram. Jag har älskat deras deoderanter ett bra tag, nu har jag börjat utvidga mig. Det som får mig att falla för Urtekram är att det är naturliga prdoukter som är veganska och sedan råkar dom passa perfekt för min kropp. Tänkte att jag skulle ge er en snabb recension av dessa produkter på bilden. (Jag har köpt allt själv)

Shampoo
Jag blev positivt överraskad över detta shampoo. Det kändes väldigt tunt/rinnigt i handen och trodde att jag skulle behöva mycket för att håret skulle bli rent men icke. Något jag märkte var att det inte skummade lika mycket som andra shampoon vilket jag uppskattar. Håret har känts rent i flera dagar efteråt, håret har inte känt sig flottigt än och jag tvättade håret i torsdag. Mitt mål är att bara behöva tvätta håret en gång i veckan utan att det ser flottigt och äckligt ut, känns som jag kan lyckas med det när jag använder shampoot från Urtekram.

Conditioner
Också av den tunnar sorten men gör sitt jobb. Testade även att blanda ner det i hårfärg när jag skulle fräscha upp min hårfärg och funkade fint till det. I kombination med shampoot ger det bäst resluat.

Body Lotion
Jag har väldigt torrhud under vintern och huden har fungerat ihop med denna skönhet. Kunde haft en liten gnutta mera återfuktning. När jag har smort in mig sjunker den in i huden väldigt snabbt och jag känner mig inte kladdig efteråt. Smörjer mig varje kväll med den och älskar det.

Kan tillägga att alla dessa är ganska dryga, med lite kommer du långt.

Går att köpa på Ica, hälsokostbutiker eller online.

Gillar

Kommentarer

Beatrice Jakobsson,
Vad kul med vegansk skönhetsprodukter! 😊
beattriicee.se